Producten

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics is een snelgroeiend, medisch cosmetisch bedrijf uit Barcelona, ​​met wereldwijde distributie.

Toskani Cosmetics is ontworpen om complete oplossingen te bieden voor alle soorten huidaandoeningen.

Dankzij hun expertise, kennis en hun voortdurende zoektocht naar actieve ingrediënten en uiterst zuivere substanties, is Toskani naar de voorgrond getreden als het gaat om de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten.

Toskani Cosmetics biedt een breed scala van zeer effectieve medische en cosmetische producten aan en de noodzakelijke hulpmiddelen voor de juiste toepassing van deze behandelingen.

De producten zijn voor zowel professionals als patiënten om diverse soorten huidaandoeningen op een veilige en efficiënte manier te behandelen. Zo wordt competente en doelgerichte zorg mogelijk gemaakt, van de diagnose tot de oplossing van elke esthetische beperking.

KRX aesthetics

KRX Aesthetics, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië, richt zich op professionele salon- en klinische producten. KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd. Ze beloven de veiligste, meest natuurlijke en de krachtigste ingrediënten in elk van hun producten te gebruiken. Behandelingen van KRX Aesthetics die bij Skin Expert Claudia worden uitgevoerd zijn onder andere de Green Sea Peel,Carboxy CO2 ,Ultra V-lift ,cosmetische Mesotherapy skin booster diverse maskers.

Ernani Cosmetics

In harmonie met de natuur “GLOW LIKE A MOVISTAR” is het motto van Ernani Cosmetics.

Ernani biedt alleen producten aan van hoge kwaliteit, met zoveelmogelijk natuurlijke, werkzame ingrediënten.

Niet geheel onbelangrijk is dat ze ook nog eens goed betaalbaar zijn.

De producten van Ernanizijn gericht op DAADWERKELIJKE HUIDVERBETERING en doen wat ze beloven!

De producten zijn 100% biologisch ECOCERT gecertificeerd.