Fruitzuren/Chemische Peeling

Chemische peeling is een dermo cosmetische behandeling die de huid op zowel gezicht als het lichaam helpen te verbeteren. Met de toepassing van een hoge concentratie van een of meerdere zuren, zijn de peelings gebaseerd op het stimuleren van regeneratie op een versnelde en gecontroleerde manier. Hierdoor wordt de huid vervangen voor een nieuwe, gezonde huid.

De soorten

Binnen chemische peelings zijn er verschillende soorten peelings, afhankelijk van de diepte. Om de peelings uit te leggen per diepte is het van belang om te weten wat de penetratiediepte is per chemische peeling. Deze zit op Epidermis niveau en onderscheid zich op verschillende niveaus.

Oppervlakkige peeling

Dit type peeling vermindert grove poriën, vermindert acne littekens en fijne rimpels, zorgt voor helderheid en een gezonde huid. Dit type peeling helpt acne, folliculitis en talgafscheiding onder controle te houden en brengt de huid in een betere conditie voor een dermatologische behandeling.

Medium peeling

Deze peeling is geïndiceerd in geval van photo-aging omdat het inwerkt op fijne en medium diepe rimpels en pigmentatie. Het wordt ook gebruikt als een vorige stap of aanvulling op vele behandelingen zoals microdermabrasie, lifting of fillers.

Diepe peeling

Dit type peeling werkt op oppervlakkige, medium en diepe rimpels en elimineert zonnevlekken en keratose.

Chemische peeling voor medisch gebruik zijn zeer effectief. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van huidindicatie, de behoefte van de cliënt en het type peeling. Voorafgaand van een behandeling wordt er gestart met een adequate medische beoordeling.

Behandeling vanaf 40-60 minuten (afhankelijk van soort peeling) Prijs vanaf €50 euro