Collageendraden Anti-Aging

De nieuwste schoonheidsbehandeling collageen draden! De nieuwste schoonheidsbehandeling bij Skin Expert Claudia zorgt voor strakkere gezichtscontouren en vermindert effectief rimpels.

De  anti-aging behandeling kan ook preventief worden ingezet om de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes langdurig te vertragen.

De ster van de collageendraadbehandeling is, zoals de naam al doet vermoeden, het collageen. Het natuurlijk voorkomende eiwit in het lichaam zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Naarmate we ouder worden, produceren we steeds minder collageen, wat leidt tot een steeds slapper wordende huid en de vorming van rimpels.

De liftende behandeling met collageen draden begint hier en maakt een effectieve versteviging van de gezichtshuid mogelijk, waarbij de natuurlijke expressie behouden blijft.

Daarnaast ondersteunt de schoonheidsbehandeling de lichaamseigen weerstand tegen invloeden van buitenaf die het verouderingsproces van de huid kunnen versnellen.

1. Natuurlijk ogende lifting met onmiddellijk effect

2. Pijnloze applicatie zonder downtime

3. Verstevigt de contouren en verzacht rimpels op lange termijn

4. Kan worden gebruikt om tekenen van veroudering te voorkomen

De lifting behandeling met collageen draden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een glad huidoppervlak. De huid ziet er merkbaar steviger, voller en zichtbaar verjongd uit.

Voordelen van de collageen draden de natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden.

1. Pijn- en littekenvrij.

2. Direct zichtbaar resultaat.

3. Versterkt en balanceert de collageen niveaus in het algemeen gebieden waar rimpels kunnen verschijnen, verbetert de huidkwaliteit en ondersteunt deze versterking van de huid barrière.